• Home
  • Merk: Difrax
                   

Difrax, trendy producten vol inspiratie

Babyverzorgingsproducten heruitgevonden

Het Nederlandse merk Difrax ontwikkelt trendy babyproducten die altijd net dat beetje extra hebben. Vertrekkend vanuit een diepgewortelde passie maakt Difrax al 50 jaar lang het leven van kind en ouder makkelijker en aangenamer. Difrax producten zijn dan ook niet zomaar babyspullen, maar onderscheiden zich door hun vrolijke en hippe design.

Wanneer dochter Vivienne het bedrijf Difrax overnam van haar ouders, bracht ze de ontwikkeling van innovatieve babyspullen tot ongekende hoogten. Vivienne vroeg zich af waarom babyspullen altijd zo’n steriele, oubollige uitstraling hebben en besloot om daar iets aan te doen. Sindsdien heeft Difrax babyspullen heruitgevonden door te innoveren op vlak van techniek, ontwerp, kleur en mode. Daarnaast wil Difrax met hun functionele, doordachte producten ook iets toevoegen aan het leven van ouder en kind.

Alle artikelen van Difrax

Artikelen (  1 - 48 van 69 )
:

Difrax, innovatie op alle vlakken

De meest innovatieve en trendy babyspullen, die vind je bij Difrax! De Difrax fopspeen was een grote doorbraak 10 jaar geleden. De fopspeen werd speciaal ontwikkeld zodat ze met het gezicht van je baby meegroeit en er veel lucht onderdoor kan. Bovendien bestaat deze fopspeen in oneindig veel kleurrijke designs, voor ieder wat wils! Difrax ontwikkelde ook de S-fles die een echte bestseller werd. Deze zuigfles in s-vorm zorgde voor een opmerkelijke verbetering in de drinkervaring van baby’s. Daarnaast ontwikkelde Difrax onder andere ook handige borstvoedingsproducten voor moeders en kleurrijke oefenbekers en bijtringen voor baby’s.