• Home
  • Merk: doomoo
                   
doomoo

GROW IN COMFORT

doomoo ontwikkelt streelzachte en onweerstaanbaar comfortabele babyproducten die je leven als mama of papa ongetwijfeld makkelijker zullen maken. Hiervoor worden innovatieve materialen met vormen die zich naadloos aan het lichaam van je baby aanpassen gecombineerd met de zachtste stoffen. Zo kan doomoo altijd producten van de hoogste kwaliteit aanbieden.

De artikelen van doomoo zijn praktisch, navulbaar en multifunctioneel. De meeste materialen komen uit Europa en de meerderheid van de stoffen wordt in België gefabriceerd.

Baby’s én ouders in alle comfort laten groeien, dat is waar doomoo voor staat en gaat.

Meer info

Een kussen dat al je wensen vervult

doomoo heeft een gamma kussens ontwikkeld die je het grootste comfort garanderen tijdens je zwangerschap en na de geboorte van je baby. Kussens die zich perfect aanpassen naar je vormen en wensen, volledig afgestemd op de behoeftes van jou en je baby.

Seat’n Swing – De poef die swingt!

De doomoo Seat’n Swing is de poef die meegroeit met je kindje vanaf de geboorte tot 5 jaar. Je zal helemaal weg zijn van zijn zachtheid. Abracadabra! Binnen de twee seconden wordt je doomoo Seat'n Swing een schommelstoel. Ideaal om je baby te troosten en te entertainen. Wanneer je baby ouder wordt, evolueert de Seat’n Swing gewoon mee.

Slaap

Slapen kan soms een uitdaging zijn voor jou en je baby. Daarom kunnen ouders al 20 jaar rekenen op de steun van doomoo. doomoo gaat namelijk op zoek naar oplossingen om je baby rustig en veilig te laten slapen. Wat de favoriete slaaphouding van je kindje ook is, doomoo is er voor je!

Cocoon

De overgang van mama’s veilige buik naar de grote wereld is een hele stap voor je baby. De Cocoon creëert een veilige plek op maat, waarin je baby zich helemaal veilig voelt. Zo gaat de overgang naar de grote buitenwereld net iets makkelijker.

Alle artikelen van doomoo

Artikelen (  1 - 48 van 50 )
: