Zacht en flexibel: doomoo

De wereld van doomoo

Doomoo is een merk van het Belgische bedrijf Delta Diffusion dat innovatieve en hoogwaardige babyproducten maakt. Tien jaar geleden begon doomoo met een meegroeiende poef, ondertussen heeft het bedrijf een volledig gamma aan babyproducten. Alle producten van doomoo zien er niet alleen fantastisch uit, ze voelen ook geweldig aan. Bij doomoo staat "sensation attitude" of zachtheid centraal. De naam van het merk werd niet voor niets geïnspireerd door doux en mou, de Franse woorden voor zacht en flexibel.

Bij doomoo is design net zo belangrijk als comfort. Al hun producten hebben fantasierijke en inspirerende prints. Bovendien worden doomoo producten ook uitgebreid getest door internationale veiligheidsinstanties, want de veiligheid van je kind laten ze niet aan het toeval over. Doomoo ontwikkelde tal van producten die een waardevolle toevoeging zijn aan je gezin.

Alle artikelen van doomoo

Artikelen (  1 - 48 van 49 )
:

Zachtheid en comfort gaan hand in hand

Doomoo geeft je kleine schat het comfort dat hij of zij verdient. Een doomoo zitkussen is het aangenaamste zitplekje ooit. Dit zitkussen is bovendien multifunctioneel en is zowel geschikt voor pasgeboren baby’s als voor grotere kinderen. Een borstvoedingskussen zorgt ervoor dat mama en baby nog mooiere momenten samen kunnen doorbrengen. Slapen wordt voor je baby nog comfortabeler met de Snoogy warmteknuffel op zijn buikje en het Spooky nachtlampje naast hem in bed, terwijl hij heerlijk ingeduffeld is in zijn zachte doomoo deken.