• Home
  • Merk: Dreambee
                           

De hele babyuitzet samenstellen in één stijl? Dat kan met Dreambee, het eigen merk van Dreambaby. In onze basislijn en twee themacollecties vind je alle artikelen die je kindje nodig heeft. Ze zijn van onberispelijke kwaliteit en je koopt ze voor een scherpe prijs. Wil je later nog dingen bijkopen? Geen probleem. Je kan alle Dreambee-collecties het hele jaar door verkrijgen.

NIEUW: Jules & Odette

Het schattige schaapje Jules en het lieve eendje Odette beleven samen heel wat plezier op de boerderij. Ze zijn onafscheidelijk, en willen maar al te graag nieuwe vriendjes maken. Met heel wat babyartikelen in zachte tinten en leuke prints van groentjes en tractors in de collectie is dat zo gebeurd!

Jules en Odette zijn niet alleen lief voor kindjes, ze zijn ook goed voor de planeet: het duurzame houten speelgoed is bijvoorbeeld FSC-gecertificeerd en de kleertjes zijn gemaakt uit BCI-gecertificeerd katoen.

Dreambee tijdslijn

Ontdek hier een tijdslijn van de collecties die we in het verleden hebben ontwikkeld. Dreambee bestaat al sinds 2014 en om de 2 jaar brengen wij een nieuwe collectie tot leven om zo steeds alle baby's te kunnen omringen van prachtige producten.

Ontdek hier de collecties van Dreambee

Alle artikelen van Dreambee

Artikelen (  1 - 48 van 399 )
: