Filteren

Alle artikelen van ERGObaby

ERGObaby, de perfecte draagzakken

Draagoplossingen voor moderne ouders

ERGObaby is een Duits merk, gespecialiseerd in draagzakken. Het merk werd opgericht in 2003 door Karin Frost, een moeder met een missie. Karin Frost wilde de ultieme draagzak ontwikkelen die de rug van je baby ondersteunt en zijn gewicht goed verdeelt over je heupen en schouders, zonder pijn te veroorzaken aan je rug en nek. Samen met de hulp en feedback van andere ouders slaagde ze erin de perfecte draagzak te ontwikkelen.

De draagzakken van ERGObaby wonnen reeds enkele prijzen voor hun uitzonderlijk comfort en ergonomie. Na het succes van de Original Carrier die 100% uit katoen gemaakt was, groeide de nood voor meer organische babyproducten. Vandaag sluiten de draagzakken perfect aan bij de levensstijl van actieve en moderne ouders.

Artikelen (1 - 8 van 8)
:
:

Op stap met je baby

Je baby dicht bij je houden tijdens wandeltochten of in de stad? Dat kan vanaf nu met een draagzak van ERGObaby! Met de combidrager draag je je baby in een ergonomische kikkerhouding op je buik, rug of heup. Tijdens een regenbui kan je je kleintje drooghouden door middel van een bijpassende regencape. Wil je je kindje onder de 4 a 5 maanden al dragen, gebruik dan een verkleinkussen van ERGObaby.