• Home
  • Merk: Ergopouch
           
ErgoPouch

Slaap! Natuurlijk!

ERGOPOUCH

ErgoPouch maakt hoogwaardige, thermoregulerende en ergonomisch ontworpen slaapzakken van 100 % natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en Merino wol.

COCOON

COCOON

De Cocoon is een makkelijke inbaker-slaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan de baby zich vrij bewegen, maar zich toch veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. Dankzij de rits is het inbakeren in een mum van tijd gepiept. Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te ‘ontbakeren’.

De Cocoon is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje of als inbakerslaapzakje gebruikt - simpelweg wel of niet de armpjes eruit laten! Door dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan de baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde zakje blijven slapen. Dat ondersteunt de geborgenheid en een goed slaapgedrag. Voor elk seizoen en voor elke (kamer)temperatuur bestaat er een ideale versie!

Extra handig is dat Ergopouch op al zijn inbaker-slaapzakken de TOG-waarde vermeldt, zodat je makkelijk kan inschatten hoe warm je je kindje ’s nachts moet aankleden. Lees hier meer info over de TOG-waarde en ons advies omtrent de juiste kleding op basis van kamertemperatuur.

EVOLU

TUCK SHEET

De Baby Tuck Sheet is een stevig dekentje voor pasgeborenen die nog niet rollen. De Baby Tuck Sheet biedt extra veiligheid, comfort en warmte tijdens het slapen zonder het risico dat het losraakt. Ontworpen om over het matrasje te schuiven en door de 2 ritsen volledig aanpasbaar aan je kindje. Het biedt twee opties voor warmte: één zijde is 0.2 TOG, de andere is 1.0 TOG.

Laat je inspireren

Alle artikelen van Ergopouch

Artikelen (  1 - 23 van 23 )
: