• Home
  • Merk: Fisher-Price
           

Fisher-Price doet je baby’s oogjes oplichten

Fisher-Price : duizenden speeltjes

Fisher-Price is een Amerikaans merk dat wereldwijd erkend wordt voor zijn kwaliteitsvolle speelgoed. Het merk werd in 1930 opgericht door Herman Fisher, Irving Price en Helen Schelle. Het legt zich toe op de ontwikkeling van eigentijds speelgoed en verzorgingsartikelen.
Elk speeltje van Fisher-Price is speciaal ontwikkeld om de verbeeldingskracht van je baby te stimuleren en hem nieuwe dingen aan te leren. Fisher-Price wil het leven van jonge families verrijken door de ontwikkeling van kinderen te stimuleren, hen te verwonderen en rust te geven. 

Fisher-Price plaatst de kinderen en hun ouders centraal. Daarom organiseert het merk regelmatig evaluatiesessies waarin gebruikers rechtstreeks hun mening over nieuwe concepten en speeltjes mogen geven.

Alle artikelen van Fisher-Price

Artikelen (  1 - 12 van 12 )
:

Fisher-Price voor elke leeftijd

Met zijn befaamde speelgoed begeleidt Fisher-Price je kindje doorheen verschillende fases van zijn ontwikkeling. Met de Fisher-Price badspeeltjes, vormsorteerders, telefoons en walkietalkies kan je kleine schat al spelenderwijs bijleren.
Fisher-Price helpt je kind eveneens bij zijn lichamelijke ontwikkeling door middel van handige loophulpjes en loopwagentjes.