• Home
  • Merk: Joolz
               
Joolz

Duurzaam, stijlvol en optimaal comfort

JOOLZ

Joolz heeft maar één doel: jouw leven zo makkelijk en mooi mogelijk maken. Het viert graag alle goede dingen in het leven. Je eerste zwangerschap, de geboorte van je tweede kindje, je baby’s eerste woordjes… Joolz haalt al zijn inspiratie uit deze mooie momenten. Ga je dromen achterna en doe waar je gelukkig van wordt! Wat je ook gelukkig maakt, ga ervoor en leef zoals jij dat wilt.

Joolz Geboortebos

Joolz plant voor elk kindje een eigen boom in het Joolz Geboortebos. Dat staat vol met bomen van Joolz baby’s. Registreer je wandelwagen op de website van Joolz en het plant een eigen boom voor je kindje. Vanaf dat moment groeit het boompje samen met je kleine spruit.

Enjoy the ride

Joolz Day+

De Joolz Day+ is gemaakt om comfortabel en stijlvol door de stad te navigeren. De hoogwaardige look en eigenschappen combineren stijl met functionaliteit, zodat dit de perfecte kinderwagen is voor ouders die waarde hechten aan design. De wieg met doorkijkventilatie zorgt voor frisse lucht, terwijl het hoofdkussen in het matras en de verstelbare voetensteun extra steun bieden voor het hoofdje en de voeten van je kind. De stoel op tafelhoogte kan als kinderstoel worden ingezet. En omdat de Joolz Day+ rechtop kan worden opgeborgen, is hij zelfs geschikt voor de kleinste stadsappartementen.

Joolz Hub+, comfortably urban

Breng leven in de brouwerij met de stijlvolle Joolz Hub+. Compact en toch super comfortabel. Stijlvol en licht. Met levenslange garantie en een optionele wieg, cocoon of autostoel. Manoeuvreren door de stad is een fluitje van een cent. De kinderwagen kan met één hand worden bediend en heeft een smalle wielbasis. Ideaal dus voor in de winkel! Dankzij de grote achterwielen, geavanceerde vierwielvering en LED-verlichting trek je er soepel en veilig op uit. De supercomfortabele stoel heeft zes standen zodat je kleintje heerlijk kan slapen, zitten en wegdommelen: drie standen voor als je baby naar jou toe gericht zit en drie voor als je baby van je af gericht zit. Zet de stoel in ligstand, doe de XXL-zonnekap dicht en verstel de voetensteun voor maximaal comfort, zodat je kleintje ongestoord een dutje kan doen.

Joolz Aer, more than a buggy

Met de Joolz Aer verloopt elke reis op rolletjes. Met een gewicht van amper 6 kg en een draagband voor over je schouder heb je beide handen vrij voor je kindje. En als je de buggy weer nodig hebt, klap je hem in één handomdraai uit en zijn jullie ‘ready to roll’! De buggy is compact, opvouwbaar, goed ventilerend en biedt ruimte voor alles wat je onderweg nodig hebt. Bovendien biedt de extra lange rugleuning in elke positie de beste steun aan nek en rug, zelfs voor de iets grotere kindjes. De verstelbare gordel zorgt daarbij nog eens voor een perfecte zit- en slaaphouding.

Joolz Geo²

In zijn Geo² wandelwagen combineert Joolz ergonomisch comfort, gebruiksvriendelijkheid, een stijlvol design en duurzaamheid. Met de Joolz Geo² ben je overal op voorbereid. De extra grote boodschappenmand biedt ruimte voor al je boodschappen en meer. Gezinsuitbreiding? Wat het leven je ook brengt, een tweede kindje of een tweeling, de Joolz Geo² groeit gewoon met jullie mee. Bovendien blijft hij altijd heel compact en wendbaar.

Joolz heeft aan alles gedacht om jullie uitstapjes helemaal compleet te maken. Finish je look en neem een kijkje in het ruime assortiment voetenzakken, dekentjes, verzorgingstassen, parasols, regenhoezen en muggennetjes.

Ontdek de accessoires

Alle artikelen van Joolz

Artikelen (  1 - 48 van 50 )
: