• Home
  • Merk: Koeka
           

Koeka, textiel waar jij en je baby verzot op zullen zijn

Koeka because you care

Koeka is een Nederlands merk dat in 1998 opgericht werd door Margareth de Haas en Jeanette Kraaijeveld. De naam Koeka is geïnspireerd op de naam die het neefje van Margareth aan zijn onafscheidelijke fopspeenketting gaf. Dit verhaal vormde ook de inspiratie voor Koeka’s eerste product: een fopspeenketting in de vorm van een bloem, wat eveneens ook het symbool van het merk werd.

Koeka groeide uit van een merk dat gespecialiseerd is in kinderkleding en bedtextiel, tot een heus lifestylemerk. Koeka heeft ongeveer 125 artikelen voor baby’s, kinderen en voor in huis. De missie van het merk is functioneel textiel maken dat perfect bij elk interieur past. Dit vormt steeds de kern van al hun creaties.

Alle artikelen van Koeka

Artikelen (  1 - 48 van 52 )
:

Koeka: een streling voor het oog, zachtheid voor de huid

Koeka vergezelt je baby in het dagelijks leven met zijn modieuze kleurtjes, geprint op kwaliteitsstoffen. Koeka biedt de zachtste lakens en dekens voor je baby. Voor tijdens wandelingen heeft Koeka ideale voetenzakken, inlegkussens en verzorgingstassen. Tijdens maaltijden is Koeka er ook met zijn slabbetjes en fopspeendoekjes. Wanneer het badtijd is, kan je je kindje droogwrijven met een badcape op de waskussenhoes van Koeka. Daarna kan je je crèmes netjes wegleggen in de Koeka opbergmand.