• Home
  • Merk: MAM
               

MAM, we love babies

MAM is een trendsetter

MAM is een internationaal bedrijf dat sinds 1976 hoogwaardige babyproducten ontwikkelt. In alle MAM producten worden design, functionaliteit en wetenschap gecombineerd,  zo haalde MAM al meerdere creatieve en technologische patenten binnen. Wereldwijd verkoopt MAM jaarlijks meer dan 50 miljoen babyproducten.

De producten van MAM onderscheiden zich door hun opvallende vormen, heldere kleuren en slimme functionaliteit. Ze werden ontworpen in de MAM-studio’s waar designers en gerenommeerde deskundigen samenwerken om zo de meest innovatieve producten te ontwerpen, speciaal voor jouw baby.

Alle artikelen van MAM

Artikelen (  1 - 39 van 39 )
:

Design voor mama en baby

Maak je baby gelukkig met de mooie designproducten van MAM. De fopspenen zijn extra dun en extra zacht zodat je baby’s kaak en tandjes goed kunnen blijven ontwikkelen. Bovendien werden de MAM-fopspenen al bekroond met meerdere designprijzen.  Wanneer de tandjes doorbreken, kan je baby bijten in de Bite & Relax-bijtring. Als je baby honger heeft, kan je gebruikmaken van de MAM-spenen, zuigflessen en oefenbekers. En wanneer jij wil afkolven voor je baby, dan komen de gebruiksvriendelijke manuele borstkolf en de bewaarbeker goed van pas.