• Home
  • Merk: Maxi-Cosi
                       

Alle artikelen van Maxi-Cosi

Maxi-Cosi waakt over je kind in de auto en de kinderwagen

Maxi-Cosi, een merk dat van je houdt

Maxi-Cosi is een merk uit de Dorel groep dat gespecialiseerd is in kinderverzorgingsproducten. Al bijna 30 jaar lang ontwikkelt Maxi-Cosi autostoeltjes en kinderwagens die beantwoorden aan de noden van de ouders en waken over de veiligheid van de kinderen.

Elk product van Maxi-Cosi is ontwikkeld op basis van ervaringen van ouders. De innovatieve Maxi-Cosi autozitjes en kinderwagens bieden ingenieuze en tijdbesparende oplossingen voor reële problemen die ouders tegenkomen. Bij alle producten wordt gebruiksgemak gecombineerd met een trendy uitzicht. Bovendien beantwoorden de autozitjes en kinderwagens van Maxi-Cosi aan de hoogste standaarden op vlak van comfort en veiligheid.
Als je kiest voor Maxi-Cosi, dan weet je baby in alle veiligheid ten volle kan genieten van alle kleine gelukkige momenten in het leven.

Artikelen (  1 - 48 van 70 )
:

Maxi-Cosi: voor uitstapjes in alle veiligheid

Maxi-Cosi laat  je met een gerust hart met je baby op stap gaan. Comfortabel geïnstalleerd in een Maxi-Cosi autostoel of draagbare autostoel kan je kleintje heerlijk slapen, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over zijn veiligheid . Bovendien is een Maxi-Cosi autozitje zeer gemakkelijk te installeren is in je auto.
Voor wandelingen in de natuur of shoppinguitstapjes bieden de stevige en verstelbare kinderwagens van Maxi-Cosi je baby alle comfort die hij nodig heeft. Al slapend in een stevige draagmand of lekker ingewikkeld in een wikkelcape, ontdekt je baby de hele wereld samen met jou en Maxi-Cosi.