• Home
  • Merk: Medela
                   

Medela, uw borstvoedingsexpert

Medela, Zwitserse technologie

Medela is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in borstkolven en medische vacuümtechnologie. Na de oprichting in 1961, groeide Medela uit tot een merk dat ouders over de hele wereld kennen en vertrouwen. Medela werd succesvol dankzij hun vooruitstrevende borstvoedingsproducten, ontwikkeld op basis van onderzoek en kennis van medische technologie.

Medela streeft ernaar om borstvoedingsproducten steeds verder te blijven ontwikkelen. Zo ontwikkelden ze de 2-Phase Expression Technology waardoor moeders meer melk in minder tijd kunnen afkolven. Daarnaast creëerde Medela ook innovatieve zuigflessen die je baby toestaan te drinken, ademen en pauzeren alsof hij aan de moederborst ligt. Bekommerd om het welzijn van moeder en baby, zorgt Medela er steeds voor dat de producten uiterst veilig en efficiënt zijn.

Alle artikelen van Medela

Artikelen (  1 - 26 van 26 )
:

Het plezier van borstvoeding

Je kindje borstvoeding geven op een aangename manier, daar zorgt Medela voor! Tijdens het voeden bescherm je je tepels met de Medela Contact-tepelhoedjes, nadien kan je de verzachtende PureLan-tepelzalf gebruiken. Wil je beginnen afkolven? Dat kan zeer efficiënt, en bovendien ook zeer discreet met een elektrische borstkolf. Speciaal voor moeders met weinig tijd, werd daarnaast ook een dubbele elektrische borstkolf ontwikkeld waarmee je dubbel zo snel afkolft. Nadien kan de afgekolfde melk bewaard worden in handige bewaarzakjes. Om voor je baby de afwisseling tussen borst- en flesvoeding makkelijker te maken, gebruik je best een zuigfles met een speen die je baby in zijn eigen natuurlijke ritme laat drinken.