• Home
  • Merk: Munchkin
           

Munchkin, it’s the little things

Munchkin, gedreven door innovatie

Munchkin gaat al jaren met veel passie op zoek naar functionele en slimme oplossingen voor een zorgeloos en gelukkig leven. Met hun moderne en innovatieve baby- en kinderproducten willen ze het de ouders een beetje gemakkelijker maken. Munchkin werd in 1991 opgericht in Los Angeles, California en heeft intussen met zijn innovatieve producten al 172 patenten binnengehaald.

Munchkin wordt gedreven door innovatie en eenvoud in design. Het merk beseft dat de kleine dingen in het leven vaak een groot verschil kunnen uitmaken voor ouders. Daarom transformeerde Munchkin alledaagse, saaie producten tot intelligente oplossingen voor problemen waar ouders mee te maken krijgen. Kortom, voor slimme babyproducten moet je bij Munchkin zijn!

Alle artikelen van Munchkin

Artikelen (  1 - 25 van 25 )
:

Slimme producten, handige oplossingen

Munchkin begeleidt jou en je baby in het dagelijks leven. De flesjes van het merk komen van pas bij je baby’s eerste maaltijden en de handige flessenborstels en sterilisators van Munchkin maken het leven van ouders gemakkelijker. Om je kindje te helpen overschakelen op vast eten, ontwierp Munchkin eetgerei en oefenbekers die speciaal aangepast zijn aan kleine kinderhandjes. Om de veiligheid van je kind te garanderen heeft Munchkin ook antislipmatten voor in bad en deurhekjes. Badspeeltjes en autospiegels plezieren je kleintje in de tussentijd.