• Home
  • Merk: Nattou
               

Al sinds 1988 ontwikkelt Nattou de zachtste babyknuffels, die intussen in meer dan 45 landen voor heel wat knuffelplezier zorgen. Aaibare stoffen, duurzame materialen en een betoverende vormgeving: dat maakt de creaties van Nattou zo uniek

Veiligheid en kwaliteit

Zorgeloos je baby zien knuffelen, daar stelt Nattou alles voor in het werk. Alle artikelen worden dan ook in-house gecreëerd en beantwoorden aan de strengste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Van het ontwerp tot de selectie van de stoffen, het uitsnijden, naaien, afwerken en verpakken: elke stap in het productieproces wordt nauwkeurig gecontroleerd in erkende laboratoria volgens de officiële Europese regelgeving.

Nattou

Knuffels en meer

Wist je dat Nattou naast knuffels ook wandelwagens, speelgoed, bedtextiel en nog veel meer ontwerpt? Met de collecties van Nattou richt je de volledige babykamer dus makkelijk in één stijl in. Het uitgebreide aanbod wordt bovendien 2 à 3 keer per jaar aangevuld met volledig nieuwe collecties. Houd deze pagina dus goed in de gaten ;).

Nattou

Gouden Nattou-knuffeltips

Nattou

TIP 1

Voorzie de Nattou-knuffel van een label met je contactgegevens.

Zo is het makkelijk voor die vriendelijke vinder om je baby z’n verloren knuffel snel terug te kunnen bezorgen.

Nattou

TIP 2

Neem een nieuwe Nattou-knuffel na het wassen eerst een aantal nachten bij jou in bed.

De knuffel neemt je vertrouwde geur over en zorgt er zo voor dat je baby zich in z’n bijzijn extra veilig en geborgen voelt.

Nattou

TIP 3

Haal meteen twee exemplaren van de nieuwe Nattou-knuffel in huis en hou een dubbelganger van de favoriete knuffel van je baby achter de hand.

Zo kan je drama’s bij verlies voorkomen. Wissel tussen beide exemplaren evenwel regelmatig af. Dan hoeft je baby geen verschil te merken.

Ontdek hier de collecties van Nattou

OPGELET
Door de impact van de coronapandemie is er een langere levertermijn voor artikelen op bestelling (min. 12 weken).

Alle artikelen van Nattou

Artikelen (  1 - 48 van 136 )
: