• Home
  • Merk: Noppies
       

Noppies is er voor jou en je kindje

Bij Noppies willen we het leven van jonge ouders een stukje makkelijker maken. Met slimme producten, die zacht aanvoelen. Artikelen waarvan je zeker kan zijn dat ze eerlijk en duurzaam gemaakt zijn. Niet omdat het in de mode is, maar omdat we nooit anders hebben gedaan. Vanuit onze diepste vezels vinden we dat Noppies verantwoord geproduceerd moet worden. Voor de mensen die onze producten maken en voor de planeet. Want kinderen verdienen een mooie wereld om in op te groeien.

Al 30 jaar denken we bij Noppies: kan het nog slimmer? Kan het eerlijker en duurzamer? In welke kleding voelt een zwangere vrouw zich het beste? Waar loop je als jonge ouder tegenaan? We luisteren, leren en observeren. En vertalen dat wat je nodig hebt in details die het verschil maken. Want als je later terugkijkt, blijkt dat de kleine dingen de grote dingen waren. Wij geloven dat dit levensgrote avontuur alleen maar leuker wordt, als je het een stukje los kan laten en kan genieten van het kleine.

Alle artikelen van Noppies

Artikelen (  1 - 32 van 32 )
:

Noppies: collecties voor mama en de baby

Voor mama’s heeft Noppies sexy ondergoed, smaakvolle truien en topjes, trendy en functionele jurkjes of gewoon aangename en mooi aanpassende jeansbroeken. De zwangerschapskledij van Noppies is uitsluitend te verkrijgen in bepaalde winkels van Dreambaby:
https://www.dreambaby.be/e/nl/db/winkels.

Op onze webshop heb je een ruime keuze aan broekjes of leggings, T-shirts en topjes, pyjama’s, kleedjes, sokken en mutsen. Alle Noppies kleding is me veel liefde voor je baby ontworpen!