Alle artikelen van Pabobo

Pabobo: een lichtpuntje in de donkere kamer

Pabobo helpt je kind veilig opgroeien

Pabobo helpt je kind om te slapen met een gerust hart. Het merk ontwikkelde verschillende soorten nachtlampjes die je kind geruststellen wanneer het ’s nachts alleen in zijn donker kamertje ligt. Pabobo werd opgericht door drie vaders die met één missie: kinderen de omliggende gevaren leren herkennen en hen veilig helpen opgroeien. Tegen de gevaren van het donker bedachten ze al gauw een oplossing: een nomade nachtlichtje dat je kind overal mee naartoe kan nemen.

Pabobo combineert in al zijn lampjes de nieuwste technologieën met het grootste gebruiksgemak. De Pabobo-lampjes vertrekken van slimme en universele concepten die tevens ook gebaseerd zijn op de gebruikservaring van kinderen en baby’s. Pabobo-lampjes maken het leven van de ouders gemakkelijker dag en nacht, en begeleiden je baby doorheen zijn kindertijd.

Artikelen (  1 - 4 van 4 )
:

Nooit meer bang in het donker!

Dankzij de lampjes van Pabobo zal jouw kindje nooit meer bang zijn in het donker. Met de Pabobo projector kan je zelfs een heuse sterrenhemel projecteren boven zijn bedje. Daarna valt je baby met een gerust hart in slaap met het Barbapapa lumilove-knuffellampje in zijn armen. Voor wanneer je kindje zelfstandig kan lopen, ontwikkelde Pabobo de nomade lampjes die je kind overal mee naartoe kan nemen. Voor ontdekkingstochtjes in de donkere kamer is het nomade nachtlampje of nomade waaklampje ideaal.