• Home
  • Merk: Pericles
                           

Pericles, een teken van liefde !

Made in Belgium

Pericles is een Belgisch merk uit Deinze met een traditie van kwaliteit. In 1926 werd Pericles officieel opgericht door René de Busseré, die het merk vernoemde naar een bekende Griekse filosoof. Het merk Pericles kent een rijke geschiedenis en zette in het begin van de 20ste eeuw de Vlaamse stad Deinze op de kaart als Europese hoofdstad van de kinderwagens en houten speelgoed.

Tot op de dag van vandaag wordt de kwaliteitstraditie van Pericles doorgetrokken in hun meubels. Het merk blijft beantwoorden aan de hoge verwachtingen en het vertrouwen van mensen. Pericles begon oorspronkelijk als producent van kinderwagens, maar breidde zijn productie nu ook uit naar babybedden en accessoires voor wandelwagens en babybedden.

Alle artikelen van Pericles

Artikelen (  1 - 35 van 35 )
:

Een traditie van kwaliteit

Voor kwalitatieve babyspullen van Belgische makelij moet je bij Pericles zijn. Leg je baby ’s nachts te slapen in een comfortabel babybed. Om te spelen en te rusten overdag vind je baby zijn eigen plekje in een park. Bovendien kan je alles lekker knus maken met Pericles park- en bedtextiel. Voor uitstapjes overdag kan je altijd rekenen op de befaamde Pericles wandelwagens, die ook uitgerust kunnen worden met een heel stel accessoires, zoals een parasol en een voetenzak. Tot slot ontwikkelde Pericles voor aan tafel een superhandige meegroeistoel.