• Home
  • Merk: Philips AVENT
               
Philips Avent

Voor de beste start in het leven

PHILIPS AVENT

Philips AVENT is een bekend merk in de babywereld. Het merk vergezelt jou en je baby tijdens elke groeifase, vanaf de geboorte tot en met de peutertijd. Philips AVENT heeft al meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan. Het merk ontwikkelt producten die geïnspireerd zijn op de natuur. Philips AVENT garandeert je de beste start in het leven van je kleine spruit. Het uitgebreide assortiment bestaat uit producten voor borstvoeding of flesvoeding, eetgerei en babyfoons.

Borstvoeding

Moedermelk is zonder twijfel de beste start die je baby kan krijgen als natuurlijke bescherming tegen infecties. Ons gamma van borstkolven en borstverzorgingsaccessoires helpen je bij de borstvoeding en zorgen ervoor dat je je baby zo comfortabel mogelijk kan laten genieten.

Bekijk het gamma

Flesvoeding

Dankzij bijna 30 jaar klinische ervaring in babyvoeding zijn onze zuigflessen altijd precies afgestemd op wat je baby nodig heeft. CLASSIC + is de eerste zuigfles met een antikolieksysteem, dat darmkrampjes vermindert. De NATURAL-zuigfles maakt het mogelijk om borst- en flesvoeding te combineren, met een borstvormige speen die het natuurlijk aanleggen stimuleert.

Bekijk het gamma

Eetgerei

Naarmate je baby groeit, moet je baby alleen leren drinken. Philips AVENT heeft een gamma van innovatieve drinkbekers ontwikkeld die jou en je kleine spruit helpen tijdens de verschillende ontwikkelingsfasen.

Bekijk het gamma

Elektro

Steriliseren en voeden worden kinderspel. Philips AVENT biedt je een gamma producten die je helpen gezonde maaltijden voor je baby klaar te maken, van steriliseren tot voedselbereiding. Voedzame gerechten in een handomdraai. Stoomkoken helpt de voedingsstoffen en de natuurlijke aroma's van fruit, groenten en vlees te bewaren; het is een van de beste manieren om voedzame gerechten te bereiden voor je peuter.

Bekijk het gamma

Fopspenen

Mama zijn van een baby is een geweldige maar niet altijd een gemakkelijke ervaring. Er zijn momenten dat je baby zich niet goed of prettig voelt. Philips AVENT biedt fopspenen in verschillende formaten, vormen en kleuren die afgestemd zijn op de verschillende ontwikkelingsfasen van je baby.

Bekijk het gamma

Babyfoons

Philips AVENT weet precies wat je nodig hebt om zorg te dragen voor je baby en heeft een productgamma ontwikkeld om je te steunen. De temperatuur van je baby controleren? Een rustige en comfortabele sfeer in de kinderkamer creëren? Contact houden met je baby ook al ben je niet in dezelfde kamer? Met Philips AVENT kan het allemaal.

Bekijk het gamma

Alle artikelen van Philips AVENT

Artikelen (  1 - 48 van 85 )
: