• Home
  • Merk: Quax
                       

Het heerlijk stijlvolle Quax brengt rust en eenvoud die opvalt. Deze Belgische full concept leverancier van innovatieve, kwalitatieve baby- en kinderkamermeubels, textiel, decoratie en meer, is de perfecte tegenhanger voor de hectische wereld van vandaag. Door moderne lijnen met subtiele kleurenpaletten te combineren, passen hun designs zowel in de baby- en kinderkamer als in de rest van het huis. Het merk Quax is een gevestigde waarde sinds 2000, maar mocht je het nog niet kennen, dan nodigen we je uit de pure sfeer en opvallende eenvoud van Quax te ontdekken!

Quax maakt gebruik van duurzame materialen en steunt duurzame bosbouw. Quax kiest zorgvuldig zijn leveranciers, die over PEFC- en FSC-certificaten beschikken. Alle meubelplaten voldoen aan de strenge E1-norm voor formaldehyde-emissies. Daarnaast voldoen alle artikelen aan de nodige normen, bijvoorbeeld EN 71-3, Oeko-Tex label, etc met aandacht voor de migratie van schadelijke elementen.

Alle artikelen van Quax

Artikelen (  1 - 48 van 49 )
:

Quax, een veilige thuishaven voor je baby

De zachte wereld van Quax

Dompel je baby onder in de zachte wereld van Quax. In de sfeervolle 3-delige babykamer van Quax zal je baby ongetwijfeld heerlijk slapen. Op de praktische wastafel op wieltjes kan je je baby gemakkelijk verversen. Voor in de woonkamer is een park ideaal om je baby in te laten spelen of rusten. Vergeet ook zeker niet de bijpassende knuffels en park- en bedtextiel aan te schaffen om je Quax babykamer een finishing touch te geven.