• Home
  • Merk: Quinny

Quinny: kinderwagens, buggy’s en meer

Beweeg je vrij door de stad met Quinny

Quinny ontwerpt al sinds 2004 kinderwagens, speciaal gemaakt voor het leven in de stad. Alle producten van Quinny zijn ontworpen vanuit stedelijk oogpunt en sluiten dan ook naadloos aan bij een urban lifestyle. Quinny ziet het als zijn missie om met slimme en functionele oplossingen waarde toe te voegen aan het stedelijke leven. Zo kunnen jonge ouders blijven doen wat ze willen.

Voor zijn kinderwagens combineert Quinny innovatie met een futuristisch design. Quinny kinderwagens zijn stuk voor stuk ware sensaties. Zo introduceerde Quinny uiterst compacte buggy’s en een totaal nieuw automatisch vouwsysteem. In 2008 werkte Quinny zelfs uitzonderlijk samen met de Deense designer Henrik Vibskov. Hun limited edition kinderwagens en mode accessoires voor mode en kind werden wereldwijd op de grootste modeshows gepresenteerd.

Alle artikelen van Quinny

Artikelen (  1 - 1 van 1 )
:

Moderne kinderwagens voor urban life

Live, work and play. Beweeg je vrij door de stad met een kinderwagen en haal samen met Quinny het beste uit je leven! Quinny rijkt je de meest praktische oplossingen aan met zijn hippe en innovatieve wandelwagens, draagmanden en plooibuggy’s. Om te wandelen wanneer en hoe jij het wil kan je je wandelwagen uitrusten met handige accessoires zoals parasols, verkleinkussens, en voetenzakken.