• Home
  • Merk: Skip*Hop
               
SKIP*HOP

Must-haves, maar dan beter

SKIP*HOP

Skip*Hop is een wereldwijd lifestylemerk met uiterst handige en moderne producten voor elke fase van het jonge ouderschap. Ze geloven in producten die het leven vereenvoudigen terwijl ze de ontwikkeling en zelfstandigheid van je kindje vooruit helpen en de verbeelding prikkelen. Hun onuitputtelijke nieuwsgierigheid zorgt steeds voor nieuwe vindingrijke manieren om vorm, functie en ontwerp te combineren. Ze hebben een passie voor goed doordachte en slim ontworpen spullen voor ouders, baby’s en peuters; dit is dan ook de drijvende kracht achter hun trendy collecties van must-haves.

De belofte van veiligheid

De belofte van veiligheid

Ouderschap is een werk van liefde. Bij Skip*Hop streven ze ernaar deze ervaring zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken. Dit alles begint uiteraard met gegarandeerde kwaliteit en veiligheid. De Skip*Hop producten worden minutieus getest, zodat jij als ouder zorgeloos een keuze kan maken. Bovendien geeft Skip*Hop op het einde van de rit iets terug aan de maatschappij door goede doelen zoals Good+ Foundation en het Onderzoeksfonds voor eierstokkanker te steunen.

Skip*Hop wil dat kinderen onbeperkt van hun producten kunnen genieten. Dit wil zeggen dat als zij zelf niet verliefd zijn op hun producten, deze gewoon nog niet klaar zijn om met jouw kindje te delen.

Alles begon met een luiertas…

Alles begon met een luiertas…

In tussentijd heeft Skip*Hop een uitgebreid assortiment aan trendy producten om de ontwikkeling van jouw kindje te stimuleren. Aan tafel, in bad, op de speelmat of onderweg: Skip*Hop heeft het allemaal! Ontdek snel deze handige producten, die zowel jouw leven, als dat van jouw baby, een stuk comfortabeler zullen maken.

Laat je inspireren

Alle artikelen van Skip*Hop

Artikelen (  1 - 21 van 21 )
: