Alle artikelen van Suavinex

Suavinex, the world of little luxuries

Modeaccessoires voor baby’s

Suavinex is een babymerk dat haar thuisbasis heeft in Alicante, Spanje. Het merk vormde fopspenen en fopspeenkettingen om tot echte modeaccessoires voor baby’s en zorgde hiermee voor een ware revolutie in de babysector. Bij Suavinex speelt het design en de luxueuze uitstraling van hun producten dan ook een belangrijke rol. Suavinex producten vormen leuke accessoires die gemakkelijk te combineren zijn en de perfecte finishing touch geven aan de look van je baby.

Alle producten van Suavinex zijn stuk voor stuk met veel liefde ontworpen, waarbij ook de nodige aandacht werd besteed aan kwaliteit. Suavinex is een expert in het creëren van veilige babyproducten, waarvan ze ondertussen al een uitgebreid gamma op de markt brachten.

Artikelen (  1 - 48 van 85 )
:

De finishing touch voor iedere babylook

Dankzij de hippe Suavinex producten staat je baby altijd in het middelpunt van de belangstelling. De fopspenen van Suavinex zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs zodat ze perfect passen bij de trendy look van jouw kleine prins of prinses. De spenen zijn gemaakt uit siliconen en zorgen voor een natuurlijke ontwikkeling van je baby’s tandjes en gehemelte. Om de fopspeen niet kwijt te raken, kan je ze door middel van een fopspeenketting bevestigen aan je baby’s kleertjes. De Suavinex fopspeenkettingen zijn ook verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren en zijn zo makkelijk combineerbaar.