• Home
  • Merk: Tommee Tippee
                       

Tommee Tippee, accessoires voor babyvoeding en nog zoveel meer!

Intuïtieve babyproducten

Tommee Tippee is een Brits merk dat internationaal bekend is voor zijn babyartikelen. Het merk is gespecialiseerd in zuigflessen, borstkolven, drinkbekers, fopspenen en nog zoveel meer. Tommee Tippee is één van de favoriete merken van mama’s en baby’s over de hele wereld en werd in 2013 uitgeroepen tot een consumer Superbrand. Intussen is het merk te verkrijgen in al meer dan 40 landen wereldwijd.  

Tommee Tippe creëert al zijn producten in samenwerking met experten en speciaal aangepast aan de intuïtieve voorkeuren van baby’s. De flesjes uit het Closer to Nature assortiment werden ontwikkeld samen met borstvoedingsexperten opdat ze de elasticiteit en beweging van de moederborst kunnen nabootsen. Het eetgerei uit het Explora-assortiment is ontworpen in overeenstemming met de intuïtieve voorkeuren van baby’s voor een natuurlijke overgang op vaste voeding. Kortom, voor knap ontworpen babyproducten moet je bij Tommee Tippee zijn!

Alle artikelen van Tommee Tippee

Artikelen (  1 - 16 van 16 )
:

Accessoires voor bij elke maaltijd

Tommee Tippee begeleidt baby en moeder bij elke maaltijd. Voor moeders die borstvoeding geven komen de handige borstkolf en bijpassende bewaarbekers goed van pas. Na het voeden of afkolven kan je je borst beschermen met een zacht wegwerpborstkompres. De (afgekolfde) melk kan je snel opwarmen in de flesverwarmer zo kan je baby heerlijk drinken uit zijn Tommee Tippee zuigfles met siliconen speen. Later eet je baby met de Tommee Tippee lepels zijn eerste hapjes vaste voeding. Tot slot, wanneer je na het eten de luier moet verversen, gooi je de vieze luier weg in de luieremmer die hem automatisch verpakt in geurloos materiaal.