Alle artikelen van Troll

Troll, een authentiek meubelmerk uit Letland

Troll, veilige houten meubels

Troll is een authentiek merk uit Letland dat zich al meer dan 20 jaar toelegt op het vervaardigen van kwalitatieve kindermeubelen. Vandaag worden hun meubelen tot in Australië en China verkocht. Troll staat garant voor kwaliteit, hun kindermeubelen worden uitsluitend gemaakt van hout uit de Letse bossen. De meubelmakers van Troll selecteren enkel de beste en stevigste houtpanelen omdat bij Troll veiligheid boven alles gaat.

Troll heeft het beste voor met je baby en garandeert daarom dat al hun producten voldoen aan de hoogste standaarden qua kwaliteit en design. Daarnaast volgen alle meubels van Troll de Europese veiligheidsnormen en worden ze regelmatig getest door professionals. Dus, met een Troll babykamer kan je op je beide oren slapen.

Artikelen (  1 - 12 van 12 )
:

Kwalitatieve kinderkamers

De kwalitatieve kinderkamers van Troll zijn een waar plezier voor jou en je baby. In een Troll wieg of schommelwieg kan je baby heerlijk slapen. Heb je je baby graag dicht bij je ’s nachts om gemakkelijk borstvoeding te geven? Dat kan door de Troll wieg bedside crib tegen je bed aan te schuiven. In de woonkamer kan je kleintje dan weer lekker spelen en rusten in een Troll park. Tot slot is er voor mama’s gemak een handige Troll luiertafel om je baby op te verversen en een stevige kast om je kleintjes eerste kleertjes in op te bergen.