• Home
  • Merk: Zwitsal
           

Zwitsal, heerlijk geurende babyverzorgingsproducten

Baby’s en Zwitsal horen bij elkaar

Het merk Zwitsal uit de Unilever groep werd begin 1900 opgericht door de Nederlandse apotheker, C.J. Jansen. Uit Zwitserland bracht hij een recept mee voor Zwitserse balsem, die hij later op de markt bracht onder het merk Zwitsal. Zijn 11 maanden oude dochtertje Mieke vormde zijn grote inspiratie voor het logo. Kleine Mieke met haar kuifje prijkt al meer dan 80 jaar op het logo.

Omdat zijn Zwitserse balsem vooral voor baby’s populair was, breidde Jansen het assortiment van Zwitsal al gauw uit met andere babyproducten zoals olie, zeep en poeder. Om de gevoelige babyhuidjes optimaal te kunnen verzorgen, biedt Zwitsal enkel kwalitatieve producten die dermatologisch en klinisch getest zijn. Alle Zwitsal producten zijn hypoallergeen, pH-huidneutraal en mild.

Alle artikelen van Zwitsal

Artikelen (  1 - 11 van 11 )
:

Dé specialist in babyverzorging

Je kleintje ’s avonds wassen en verzorgen is een typisch geluksmoment voor elke ouder. Hierbij mag het vertrouwde Zwitsal-luchtje zeker niet ontbreken! Je kleintje wassen doe je met de Zwitsal shampoo, bad- en douchegel of zeepvrije wasgel. In bad mogen Zwitsal badolie en schuimbad ook zeker niet ontbreken. Om je kleintje schoon te maken zijn de Zwitsal billendoekjes en snoetenpoetsers dan weer ideaal. Het gevoelige babyhuidje verzorg je het best met zinkzalf, bodylotion.