Jouw voordelen bij Dreambaby met XTRA!

Ken je Xtra al? Met die klantenkaart van Colruyt Group wordt winkelen voor jou nog makkelijker.

Want met Xtra profiteer je niet alleen van alle specifieke voordelen bij Dreambaby, maar ook bij 8 andere winkels en webshops van Colruyt Group: Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand en ColliShop. Vanaf het najaar 2017 krijg je met Xtra ook de voordelen van DATS 24.

Welke voordelen krijg je bij Dreambaby met XTRA?

 • Krijg altijd 25 % korting op zwangerschapskledij*.
  Die vind je momenteel in 9 Dreambaby-winkels.
 • Geniet automatisch al onze lopende acties en promoties.
  Dus geen gedoe meer met kortingbonnen of promocodes.
 • Krijg aanbiedingen speciaal voor jou.
  Unieke voordelen op basis van het aantal maanden dat je zwanger bent of de leeftijd van je kindje.
 • Doe mee aan exclusieve wedstrijden en events.
  Maak kans op de mooiste prijzen in samenwerking met onze partners.

Geef je Xtra-kaart (of app) altijd af en krijg als trouwe klant leuke extraatjes: voordelen waar alleen jij van kan genieten, speciale acties, exclusieve wedstrijden en uitnodigingen voor unieke events.

Ontdek onze huidige acties en wedstrijden

Vraag je XTRA-kaart aan

Xtra worden is heel makkelijk. Maak hier je Xtra-login aan en beheer zelf jouw gegevens in je persoonlijke profiel. Met je nieuwe paswoord shop je eenvoudig in alle webshops van Colruyt Group en dus ook bij Dreambaby.

Ook in de winkels van alle specifieke voordelen profiteren? Vraag dan meteen ook jouw Xtra-kaart aan. Die vervangt al je oude klantenkaarten van Colruyt, Okay en Bio-Planet. Of download de handige Xtra-app via de App Store of Google Play. Zo heb je jouw klantenkaart altijd op zak.

Ik word XTRA

Wil je meer details over Xtra? Lees dan de veelgestelde vragen of surf naar xtra.colruytgroup.be. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

*Niet geldig op borstvoedingsbeha's en zwangerschapsondergoed. Niet cumuleerbaar. Niet geldig op solden en op geboortelijsten.