Feest: we vieren de geboorte van XTRA!

Dreambaby heeft goed nieuws voor jou! Xtra is geboren. Met die nieuwe klantenkaart wordt winkelen voor jou nog makkelijker.

Want met Xtra profiteer je niet alleen van alle specifieke voordelen bij Dreambaby, maar ook bij 8 andere winkels en webshops van Colruyt Group: Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand en ColliShop. Vanaf het najaar 2017 krijg je met Xtra ook de voordelen van DATS 24.

Welke voordelen krijg je bij Dreambaby met XTRA?

 • Krijg altijd 25 % korting op zwangerschapskledij*.
  Die vind je momenteel in 9 Dreambaby-winkels.
 • Geniet automatisch al onze lopende acties en promoties.
  Dus geen gedoe meer met kortingbonnen of promocodes.
 • Krijg aanbiedingen speciaal voor jou.
  Unieke voordelen op basis van het aantal maanden dat je zwanger bent of de leeftijd van je kindje.
 • Doe mee aan exclusieve wedstrijden en events.
  Maak kans op de mooiste prijzen in samenwerking met onze partners.

Geef je Xtra-kaart (of app) altijd af en krijg als trouwe klant leuke extraatjes: voordelen waar alleen jij van kan genieten, speciale acties, exclusieve wedstrijden en uitnodigingen voor unieke events.

Ontdek onze huidige acties en wedstrijden

Word nu XTRA!

Heb je al een dreambaby²-kaart of een klantenkaart bij een van de andere winkels van Colruyt Group? Of ligt je geboortelijst bij Dreambaby? Dan sturen we je vanaf 4 april jouw Xtra-kaart automatisch op. De Xtra-kaart vervangt al je oude klantenkaarten van Colruyt, Okay en Bio-Planet.

Bij je nieuwe klantenkaart hoort ook je Xtra-login. Daarmee winkel je makkelijk in alle webshops van Colruyt Group en dus ook bij Dreambaby.

Je Xtra-login activeren is heel eenvoudig. Gewoon even je persoonlijke gegevens bevestigen via de link hieronder en een paswoord kiezen.

Vanaf het moment dat je jouw nieuwe login geactiveerd hebt, vervallen al je vroegere logingegevens bij Colruyt Group en profiteer je ook online van alle aanbiedingen.

Vraag je XTRA-kaart aan

Activeer je Xtra-login en vraag meteen via jouw profiel ook de klantenkaart aan. Of download de handige Xtra-app via de App Store of Google Play. Zo heb je jouw klantenkaart altijd op zak.

Ik word XTRA

*Niet geldig op borstvoedingsbeha's en zwangerschapsondergoed. Niet cumuleerbaar. Niet geldig op solden en op geboortelijsten.