Jouw voordelen bij Dreambaby met XTRA!

Ken je Xtra al? Xtra maakt winkelen bij Colruyt Group voor jou nog veel makkelijker.

Want met Xtra profiteer je niet alleen van alle specifieke voordelen bij Dreambaby, maar ook bij 9 andere winkels en webshops van Colruyt Group: Colruyt, OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, ColliShop, DATS 24 en Colruyt Group Academy. Je kan met Xtra ook makkelijk betalen in de winkels en slim tanken bij DATS 24. Je hoeft alleen de betaalfunctie te activeren.

Welke voordelen krijg je bij Dreambaby met XTRA?

 • Krijg altijd 25 % korting op zwangerschapskleding*.
  Ontdek hier welke Dreambaby-winkels de collecties aanbieden.
 • Krijg altijd 10 % korting op babykamersets in de vorm van een geschenkkaart, te besteden bij Dreambaby.
 • Geniet automatisch al onze lopende acties en promoties.
  Dus geen gedoe meer met kortingbonnen of promocodes.
 • Krijg aanbiedingen speciaal voor jou.
  Unieke voordelen op basis van het aantal maanden dat je zwanger bent of de leeftijd van je kindje.
 • Doe mee aan exclusieve wedstrijden en events.
  Maak kans op de mooiste prijzen in samenwerking met onze partners.

Toon altijd je Xtra-app of -kaart en krijg als trouwe klant leuke extraatjes: voordelen waar alleen jij van kan genieten, speciale acties, exclusieve wedstrijden en uitnodigingen voor unieke events.


Ontdek onze huidige acties en wedstrijden


Maak je XTRA-login aan

Xtra worden is heel makkelijk. Maak je Xtra-login aan en beheer zelf jouw gegevens in je persoonlijke profiel. Met je nieuwe paswoord shop je eenvoudig in alle webshops van Colruyt Group en dus ook bij Dreambaby.

Met je Xtra-app geniet je meteen ook alle voordelen in de winkels: download de handige Xtra-app via de App Store of Google Play. Zo heb je jouw klantenkaart altijd op zak.


Ik word XTRA

Win tijd en betaal met XTRA

Weet je dat je met Xtra ook kan betalen? Handig, want zo hoef je aan de kassa maar 1 app of kaart boven te halen. Wie met Xtra betaalt, ontvangt vanaf het najaar 2018 bovendien tweemaandelijks exclusieve kortingsbonnen!

Interesse?

Ga naar mijnxtra.be, log in met jouw Xtra-profiel en ga naar ‘mijn betaalfunctie’. Volg eenvoudig de stappen. Doe je het liever op papier? Vraag dan in de winkel naar het aanvraagformulier voor de Xtra-betaalfunctie.


Wil je meer details over Xtra? Lees dan de veelgestelde vragen of surf naar mijnxtra.be. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

*Niet geldig op borstvoedingsbeha's en zwangerschapsondergoed. Niet cumuleerbaar. Niet geldig op solden en op geboortelijsten.