Mobielen

               
Artikelen (  1 - 30 van 30 )
:

Ontmoet de beste vriendjes van je baby

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Koop je muziekmobiel altijd aan een mooie prijs op dreambaby.be. Ontdek meer goedkope babyspullen en leuke aanbiedingen in de webshop.

Muziekmobiel online kopen? Dreambaby stimuleert én ontspant je kindje

Al vanaf het prilste begin worden mensen beroerd door muziek, beweging en kleuren. Ook jouw baby zal zich verwonderen over het schouwspel van zijn muziekmobiel. Het is de ideale manier om je kindje tot rust te brengen… of juist te stimuleren! Zo’n muziekmobiel online kopen is dan ook een belangrijke stap in de ontwikkeling van je kind. Bij Dreambaby vind je een imposant assortiment. Smaken verschillen immers; jij weet het beste op welke figuurtjes, bewegingen en geluidjes jouw baby het beste reageert… want dat er reactie komt: dat staat buiten kijf! Geniet mee van de verwondering of geruststellende aanblik van jouw baby onder deze kleine wondere wereld.

Baby mobiel bestellen: ‘slaap kindje slaap’ of ‘hello world’?

Een baby mobiel kopen is doorgaans in de eerste plaats een keuze voor rust. Je baby valt in slaap bij de zachte, wiegende bewegingen en muziek. Toch is het ook een handige tool wanneer je baby wakker wordt of de slaap niet kan vatten. Zo’n mobiel wordt dan een makkelijke babysit die jouw kindje entertaint wanneer jij zelf wat moet opladen. Gewoon doelloos in bedje liggen kan leuk zijn, maar het is natuurlijk ook wat saai. Met een mobiel uit ons zeer uitgebreide aanbod, zal je kind rust én plezier vinden. Twee vliegen in één klap dus!

Wanneer een muziekmobiel voor de baby?

Wie dacht dat een pasgeborene nog maar weinig heeft aan zo’n mobiel, vergist zich. Al van bij het begin is de combinatie van kleuren, geluid en beweging een fascinerend schouw- of hoorspel. Zodra je kindje er is, mag je zo’n mobiel dus installeren. Belangrijk: begint je kindje op handen en voeten te kruipen, dan is het tijd om de mobiel weg te halen.

Wil je vanop afstand monitoren hoe jouw kindje geniet van zijn mobieltje? Of wil je de slaap van je kind minutieus opvolgen? In onze webshop kan je natuurlijk ook altijd een babyfoon online kopen!