Op de fiets

           
Artikelen (  1 - 22 van 22 )
:

De mooiste Dreambaby-momenten

Meer inspiratie

Fietsartikelen voor je baby online kopen: is je tweewieler er klaar voor?

Samen met je kindje onbezorgd peddelen op de fiets… Het moet zowat een van de leukste activiteiten zijn die je als ouder mag meemaken. Tenminste; als je over de juiste accessoires beschikt. Op de fiets laat je beter niets aan het toeval over; daarvoor is jullie veiligheid te belangrijk. Een kinderstoeltje moet helemaal vast en juist zitten, die blitse helmpjes moeten passen, de fietskar mag je nooit belemmeren… Fietsartikelen voor je baby online kopen is snel en gemakkelijk bij Dreambaby. Met onze baby fietsartikelen maak je de mooiste uitstapjes, ga je snel even langs de winkel of breng je jouw engeltje naar de crèche - zonder fileleed of ecologische voetafdruk!

Waarom je fietsartikelen voor kinderen online kopen bij Dreambaby?

Waarom bij Dreambaby? Simpel: hier vind je de beste prijs-kwaliteitverhouding. Alleen topmerken halen ons gamma, zodat jij altijd zeker bent van een oerdegelijk product. We zetten ons elke dag in om je de beste service te leveren en bezorgen je artikelen netjes aan je voordeur.

Het aanbod is uitgebreid:

  • Helmen
  • Stoeltjes
  • Fietskarren
  • Bevestigingsmateriaal
  • Stuurbekleding

Safety first; het blijft een speerpunt van onze visie. Had je het geluk om meteen een meerling op de wereld te zetten? Dan vind je hier alle veiligheidsproducten voor meerlingen, zodat jij steeds met de grootste gemoedsrust op pad gaat.