Op het Potje

               
Artikelen (  1 - 43 van 43 )
:

Potje peuter online kopen? Het begin van je baby’s zindelijkheidstraining

Het is een van de mijlpalen waarvoor terecht een oorverdovend applaus de huiskamer vult: je kleine schat gaat voor het eerst op het potje. De tijd van sleuren met luiers is weldra voorbij! Om dit proces zo vlot mogelijk te laten verlopen, kies je natuurlijk best voor een potje dat aantrekkelijk, comfortabel én gebruiksvriendelijk is. Bij Dreambaby kan je een potje voor je peuter online kopen waarmee ieder toiletbezoek een momentje wordt om naar uit te kijken. Je kindje doet in alle comfort zijn behoefte, terwijl jij nadien slechts minimaal werk hebt met het reinigen. Op naar die steeds verder groeiende zelfstandigheid!

Een wc potje voor je peuter: is je kindje er klaar voor?

Heerlijk toch? Die trotse glimlach op het snoetje van je peuter wanneer hij voor het eerst op het potje gaat. Het is een belangrijke stap! Het spreekt voor zich dat je dit niet forceert. Wanneer je kindje er klaar voor is, kan je starten met de zindelijkheidstraining.

Potjes en toebehoren komen in alle maten en kleuren. Naast potjes zijn ook brilverkleiners ideale hulpstukken om je peuter de echte wc te leren kennen. Vergeet het opstapje niet om alles veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Een oefenbroekje is ook altijd een handig kleinood voor in deze ‘testfase’. Wil je voor jouw peuter een potje kopen? Bekijk dan alle mogelijkheden in het Dreambaby-assortiment!

De ‘potjesfase’ luidt ook meteen een grotere zelfstandigheid in. Net daarom kunnen ouders bij Dreambaby ook de perfecte kinderafsluitingen online kopen.