Buggy's

               
Artikelen (  1 - 24 van 24 )
:

 

Koop je buggy altijd aan straffe prijzen op dreambaby.be. Ontdek meer goedkope babyspullen en leuke aanbiedingen in de webshop.

Buggy online kopen? Bij Dreambaby loopt alles op wieltjes!

Met je baby op stap gaan, heeft soms veel weg van een kleine volksverhuizing. Luiers, flesjes, kledij… het gewicht dat je met je meesleurt, loopt vaak hoog op. Compacte buggy’s kunnen dan een grote hulp zijn: ze zijn vaak erg licht, je zet ze in één beweging klaar en bergt ze even snel weer op wanneer jullie tochtje ten einde is. Je buggy online kopen bij Dreambaby is altijd een goed idee!

Welke buggy kopen?

Om te kiezen welke buggy je wil kopen, let je best op het doel. Zal je vaak op vakantie gaan of verre verplaatsingen maken? Kies dan een buggy die zich compact laat opvouwen. Koop je graag op de groei? Let dan op de aanpasbaarheid in de lengte. Is je baby iemand die zich graag al rijdend in slaap laat wiegen, bekijk dan zeker het aantal slaapstanden en check of de wielen uitgerust zijn met vering.

De beste buggy voor jouw kind vind je gegarandeerd bij Dreambaby

Omdat het hier over een van de belangrijkste babybenodigdheden gaat, legt Dreambaby de kwalitatieve lat erg hoog. Daarom zal je in ons assortiment alleen de beste plooibuggy’s terugvinden. Comfortabele ritjes gegarandeerd!

Ben je als ouder dubbel gezegend met een tweeling? Dan kan je op onze webshop ook jouw ideale vervoeroplossing voor je tweeling online kopen.