TOG-waarde: hoe warm kleed je je baby 's nachts?

TOG-waarde: zo kleed je je baby 's nachts

                           
Artikelen (  1 - 48 van 250 )
:

Koop je inbakerslaapzak altijd aan een mooie prijs op dreambaby.be. Ontdek meer goedkope babyspullen en leuke aanbiedingen in de webshop.

Slaapzak voor de baby online kopen? Schenk je baby de gedroomde slaap!

Een baby die rustig slaapt, betekent natuurlijk ook gelukkige ouders. Met het juiste slaapmateriaal bespaar je jezelf gegarandeerd een hoop onnodige waakuurtjes in de nacht. Een goede slaap is bovendien ook erg belangrijk voor je kleine spruit. Alles is nieuw en moet verwerkt worden tijdens de dutjes en nachten. Zo’n heerlijk zachte slaapzak voor je baby online kopen is supereenvoudig bij Dreambaby. Kwaliteit, comfort én rust: daar doen we het voor!

Wanneer een kind in slaapzak laten slapen?

Een slaapzak voor je kind kopen is een optie die vele voordelen combineert, als je het doordacht doet. Kinderslaapzakjes zijn iets strakker aan het bovenlijfje. Zo blijft je baby’s gezichtje vrij, kan je kind niet draaien in de slaapzak zelf, maar blijft de bewegingsvrijheid wel gegarandeerd. Een slaapzak kan al vanaf de geboorte, zolang je de juiste maat gebruikt. In het gamma van Dreambaby zal je gegarandeerd de slaapzak voor jouw baby online vinden die jouw kindje zacht en beschermd richting zijn kostbare slaap loodst.

Een slaapzak is natuurlijk niet hetzelfde als een voetenzak. Bekijk hier waarom het belangrijk is om ook de juiste voetenzak te kopen!