Speelgoed vanaf 0 maanden

                   
Artikelen (  1 - 47 van 508 )
:

Ontmoet de beste vriendjes van je baby

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Baby speelgoed tot 6 maanden bestellen: stimuleer ontdekking!

Rammelen, knuffelen, bijten, zwaaien, voelen… de actieradius van je kleine schat groeit spectaculair, zeker de eerste maanden. Met ons uitgebreide assortiment aan speelgoed voor kinderen van 3 tot 6 maanden, online te bestellen, wordt verveling simpelweg onmogelijk. Je kind gaat op een permanente ontdekkingstocht. Een tocht waarop je je kleintje maar al te graag begeleidt. Over veiligheid of sturing hoef je je alvast geen zorgen te maken: dit speelgoed is volledig babyproof. Niets zal de onstuitbare groei op fysiek, motorisch én mentaal vlak nog afremmen.

Speelgoed baby van 6 maanden online kopen: de speeltijd is begonnen!

Time flies! Dat merk je als jonge ouder maar al te goed. Nadert jouw baby de kaap van 6 maanden? Proficiat! Bij Dreambaby kan je dan al het nodige speelgoed voor je baby van 6 maanden online kopen. Je baby heeft de voorbije 6 maanden al heel wat mijlpalen bereikt en er zullen er ongetwijfeld nog veel volgen. Iedere leeftijd heeft zijn typische kenmerken. Het is dan ook logisch dat ook het speelgoed best wordt aangepast aan de noden van de dag. Leeftijdsadequaat materiaal is de beste manier om de ontwikkeling van je kind verder te stimuleren. Zonder druk, natuurlijk: alles draait om onbezorgd spelplezier. De gunstige prikkels die je met dit speelgoed vanzelf aanreikt, zijn uiteraard wel mooi meegenomen.

Welk speelgoed voor je baby van 6 maanden?

Uiteraard is er, naast veiligheid, maar weinig beletsel bij de keuze voor het juiste speelgoed. We geven alvast een lijstje van absolute winners:

  • Een bijtring
  • Een rammelaar
  • Een bal van pluche of badstof
  • Een spiegeltje
  • Stapelbekers
  • Speelgoed voor in bad

Deze en alle mogelijke varianten vind je moeiteloos in onze webshop. Ook na zes maanden hebben we alles voor jouw kindje. Bekijk zeker ook het speelgoed voor baby’s van 9 maanden dat je hier online kan kopen!