Speelgoed vanaf 12 maanden

                               
Artikelen (  1 - 48 van 163 )
:
Samen muziek maken brengt je in harmonie met je kindje. Schrijf je snel in voor deze workshop van Colruyt Group Academy.Samen muziek maken brengt je in harmonie met je kindje. Schrijf je snel in voor deze workshop van Colruyt Group Academy.

Speelgoed voor je baby van 1 jaar online kopen: waar anders dan bij Dreambaby?

Het eerste levensjaar; het is een onvervalste mijlpaal! De afgelopen twaalf maanden waren ongetwijfeld een voorrecht om als ouder te mogen meemaken. Voor je kind was het een fenomenale rollercoaster aan impressies, emoties en leerervaringen. Tijd om te bekomen, krijgen jullie niet: deze rit gaat onverstoord verder, het tempo wordt zelfs permanent opgedreven. Daarom zorg je best voor de nodige (speel)uitrusting. Zo geef je jouw baby alle kansen om zich verder te ontwikkelen. Speelgoed voor je baby van 1 jaar online kopen gaat gelukkig razendsnel en makkelijk bij Dreambaby.

Welk speelgoed voor een baby van 1 jaar?

Je hebt het wellicht al in de gaten: de creativiteit van je kind groeit exponentieel. Iedere pen die je laat rondslingeren wordt volop uitgetest op je muren of vloer. Het brabbelen wordt steeds enthousiaster en de verbeelding zorgt voor hilarische uitdrukkingen en reacties. Nu is het zaak om je baby te blijven stimuleren. Prentenboeken, sorteren, kleuren… je kind haalt letterlijk alles uit de kast. Ook loophulpjes zijn nu een goed idee; dit is de leeftijd van de eerste stapjes! Bij Dreambaby koop je babyspeelgoed voor 1 jaar makkelijk online. Zo wordt kinderspeelgoed bestellen a piece of cake!

Meer dan ooit telt nu ook de kwaliteit en aangename esthetiek van het speelgoed. Daarom kan je bij ons ook probleemloos het juiste houten speelgoed online kopen.