Speelgoed vanaf 6 maanden

                       
Artikelen (  1 - 48 van 103 )
:

Ontmoet de beste vriendjes van je baby

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Speelgoed voor je baby van 9 maanden online kopen? Dreambaby stuwt je kind vooruit!

Het is prachtig om te zien hoe jouw kleintje de meest spectaculaire sprongen voorwaarts maakt. Al spelend leert jouw lieveling allerlei cruciale vaardigheden. Met het juiste speelgoed groeit je baby op alle fronten: motorisch, mentaal, fysiek… Doordat het zo snel gaat, is het wel belangrijk om het speelgoed up to date te houden. Ga je speelgoed voor je baby van 9 maanden kopen? Dan verschilt dit al sterk van het speelgoed voor 3 of 6 maanden. Dreambaby stelt je in staat om steeds naadloos aan te sluiten bij de leeftijd van je kleintje.

Welk speelgoed voor een baby van 9 maanden?

Ieder leeftijdsinterval telt, zeker voor de allerkleinsten. Wil je dus babyspeelgoed voor 6 maanden bestellen? Dan is dit al iets heel anders dan baby speelgoed voor 3 maanden online kopen… zo gaat het ook met speelgoed voor 9 maanden. Uiteraard laat je je best leiden door wat jouw kind het meeste nodig heeft. Speelgoed is vaak de beste manier om je kind de vaardigheden aan te leren die hij nog niet onder de knie heeft.

Op de leeftijd van 9 maanden begint voor je kind het tijdperk van activiteitenspelletjes. Het gaat niet langer alleen om exploratie, maar ook om iets complexere mentale processen. Vormpjes inpassen, stapelen, kleuren… De ontdekking van de wereld bereikt een stroomversnelling. Met het babyspeelgoed voor 9 maanden in het Dreambaby-assortiment blijft alles prettig, veilig en stimulerend!

Nog zo’n heerlijke onzichtbare stimulans: kinderboekjes. Tijd om je kind te laten kennismaken met babyliteratuur (lees: voel-, kleur- en bijtboekjes). Uiteraard kan je bij Dreambaby ook alle mogelijke kinderboeken online kopen.