Verhoogkussens

Autostoel Wizard
   
Artikelen (  1 - 1 van 1 )
:
  • Vergelijk

Maak je babyuitzet compleet! Ontdek ons uitgebreid assortiment zitverhogers of kinderzitjes aan de laagsteprijsgarantie.

Verhoogkussen voor de auto online kopen: veiligheid op een voetstuk

Het moet zowat de grootste bekommernis zijn voor iedere ouder: ‘Hoe zet ik mijn kind op de meest veilige manier in de wagen?’. Zeker wanneer je peuter/kleuter zich ontpopt tot een mondige kleine mens, wordt de afkeer van de autostoel steeds duidelijker. Hét antwoord vind je bij Dreambaby: hier kan je het perfecte verhoogkussen voor de auto online kopen. Zo zet je niet alleen je kind, maar ook de veiligheid op een voetstuk. Het is de ideale tussenstap voor kinderen die voldoen aan de juiste lengte om even veilig, maar met meer bewegingsvrijheid met de auto mee te rijden.

Je kinderverhoogkussen bestellen doe je natuurlijk makkelijk online. Nodeloze verplaatsingen willen we samen vermijden; ook zo zorgen we voor de komende generaties.

Wanneer een verhoogkussen voor de auto?

Het is belangrijk om te weten of een kinderstoeltje, dan wel een verhoogkussen jouw beste optie is. Vooral de lengte is hierbij bepalend: verhoogkussens worden aanbevolen voor kinderen vanaf 1,10 meter en een gewicht tussen 18 en 36 kg. Dit heeft vooral te maken met de positie van de gordel, die uiteraard niet voor verwondingen mag zorgen aan schouders of buik, maar wel voldoende moet fixeren.

Verhoogkussens voor kinderen: Dreambaby’s strenge selectie

Het spreekt voor zich dat niet ieder verhoogkussen voor kinderen hetzelfde is; er zijn verschillen qua esthetiek én functionaliteit. Bij Dreambaby zal je gegarandeerd het verhoogkussen voor de auto online kopen, waarmee jij maximale gemoedsrust vindt. Je kind zit maximaal veilig, ergonomisch gunstig en comfortabel.

In onze webshop kan je probleemloos het gepaste verhoogkussen bestellen, tegen een scherpe prijs, uiteraard. Het is ook de ideale virtuele winkel om veiligheidsartikelen voor je baby online te kopen.