Duowandelwagens en duoplooibuggy's

       
Artikelen (  1 - 9 van 9 )
:

Uitstapjes om nooit meer te vergeten

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Een duo wandelwagen online kopen? Ontdek Dreambaby’s ideale tweezitters!

Ga je met twee kleine kindjes op pad? Dat hoeft helemaal geen grote klus te zijn. Of het nu je tweeling is die de wereld gaat verkennen of kindjes van verschillende leeftijden, ze moeten natuurlijk wel allebei comfortabel meerijden in de kinderwagen. Bij ons kan je duo wandelwagens online kopen die niet enkel het nodige rijcomfort bieden, maar ook compact en makkelijk te manoeuvreren zijn. Zo genieten jullie alle drie ten volle van elke uitstap!

Vind elk type duowandelwagen online bij Dreambaby

Twee kindjes vervoeren kan op diverse manieren. Kies je voor de smalste oplossing? Dan kan je bij ons een kinderwagen of duo plooibuggy online kopen waarin je kindjes achter/onder elkaar van het ritje genieten. Een andere optie is een tweezitter waarin je kinderen zij aan zij zitten. Jij kiest natuurlijk welke positie optimaal is voor jullie verkwikkende wandelingen. Wat je zeker niet mag vergeten, is dat duowandelwagens ook specifieke hulpstukken nodig hebben. Een duo regenhoes is bijvoorbeeld groter dan die voor een gewone kinderwagen en je hebt ook meerdere tussenstukken nodig. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt makkelijk terug. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Hebben je kindjes met volle teugen genoten van de wandeling? Dan zullen ze al snel moe, maar voldaan wegglijden in een heerlijk dutje. Daarvoor kan je natuurlijk ook de ideale slaapzakken voor baby’s online kopen!