Welkom in onze babywinkel in Gent

Beste klanten

We zijn blij jullie terug te mogen verwelkomen in onze winkels. Lees hier welke maatregelen wij treffen en wat jij kan doen. Er zijn 2 handige manieren om je winkelbezoek te vergemakkelijken: Click & Collect en de geboortelijst afhaalservice.

Klik hier voor meer info.

Algemene informatie

Openingsuren

  • Maandag tot vrijdag: 10:00 - 19:00
  • Zaterdag: 09:00 - 18:00
  • Zondag: gesloten

Dienst na verkoop

Wij doen er alles aan om onze klanten 100% tevreden te stellen. Heb je vragen over je levering, reservatie of betaling…? Bekijk hier onze veelgestelde vragen of neem contact op met ons.

02 363 56 65, van maandag tot zondag van 8 tot 22 uur.

Via ons contactformulier.

Adres

Corneel Heymanslaan 17
9000 Gent
(Tegenover het UZ)
Tel. 09 221 19 73

Ruime parking
Met het openbaar vervoer:
Tramlijn 4, halte 'UZ', 5 minuutjes stappen tot aan de winkel

Onze merken voor baby’s in onze winkel

Welkom in onze babywinkel in Gent

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio Gent en Deinze? We verwelkomen je graag in Dreambaby Gent! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Gent kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst bij Dreambaby Gent

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij Dreambaby Gent kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Gent, Deinze maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Leuke to do's

Persoonlijk advies

Wil je rustig al je vragen kunnen stellen en krijg je graag wat extra uitleg bij onze producten?

Meer info en inschrijven

Infoavond

Wil je extra informatie over geboortelijsten? Schrijf je dan in voor één van onze infoavonden.

Meer info en inschrijven

Workshop

Toekomstige en kersverse ouders kunnen bij Dreambaby terecht voor leerrijke en handige workshops.

Meer info en inschrijven