Welkom in onze babywinkel in Kuurne

Dreambaby Kuurne blijft open en bereikbaar tijdens de wegenwerken in Kuurne. Afhankelijk van waar je komt, zal je mogelijk een omleiding moeten volgen. De actuele situatie kan je altijd raadplegen op wegenenverkeer.be.

Adres

Ringlaan 11
8520 Kuurne
(Tegenover het Shopping Center)

Telefoon

056 35 73 04

E-mailadres

kuurne@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak

 

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo! Ik ben Nancy, teamleader van Dreambaby Kuurne. Samen met ons team zorgen we met heel veel plezier voor jullie begeleiding in het uitzoeken van de juiste producten. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen. Tot snel.

Nancy, Teamleader
Dreambaby Kuurne

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Kuurne shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Kuurne

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Kuurne helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Kuurne

Welkom in Dreambaby Kuurne, jouw babyspeciaalzaak in regio Kortrijk en Waregem. Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Kuurne shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs, natuurlijk.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Kuurne, maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou