Welkom in onze babywinkel in Lede

Adres

Wichelsesteenweg 194,
9340 Lede

Telefoon

053 78 54 57

E-mailadres

lede@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak
 

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Ik ben Andy en sinds 2009 werkzaam binnen Colruyt Group. Sinds 2022 ben ik een nieuwe leuke uitdaging aangegaan om met een team samen te werken naar een gemeenschappelijk doel: Als team willen we continue zaken bijleren en verfijnen om zo de toekomstige ouders met de nodige raad en daad bij te staan.

Andy, Teamleader
Dreambaby Lede

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Lede shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Lede

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Lede helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Lede

Dreambaby Lede is jouw babyspeciaalzaak in regio Lede, Erpe-Mere en Aalst. Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Lede shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs, natuurlijk.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Lede, maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou