Welkom in onze babywinkel in Leuven

Adres

Kolonel Begaultlaan 1
3000 Leuven

Telefoon

016 29 58 28

E-mailadres

leuven@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak
 

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo, ik ben Dorien, teamleader van Dreambaby Leuven en trotse mama van Brent. Mijn team en ik staan met een glimlach en veel plezier klaar om iedereen te helpen bij het maken van de juiste keuzes met de correcte info over onze producten. Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze winkel.

Dorien, Teamleader
Dreambaby Leuven

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Leuven shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Leuven

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Leuven helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Leuven

Welkom in Dreambaby Leuven, jouw babyspeciaalzaak in regio Leuven, Herent en Oud-Heverlee. Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Leuven shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs, natuurlijk.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Leuven, Herent en Oud-Heverlee maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!

Handig voor jou