Welkom in onze babywinkel in Lochristi

Wij blijven open en bereikbaar tijdens de wegwerken op de R4. Meer info over de actuele hinder vind je hier.

Adres

Antwerpse Steenweg 36
9080 Lochristi

Telefoon

09 349 54 45

E-mailadres

lochristi@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak
 

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo, mijn naam is Annemie. Ik ben teamleader van Dreambaby Lochristi en daarnaast ook mama van 2 dochters en fiere bonnie van 5 kleinkinderen. Samen met mijn team sta ik elke dag met een glimlach klaar om (toekomstige) ouders welkom te heten en verder te helpen. Zo kunnen ze de beste start nemen bij het verwelkomen van hun zoon of dochter!

Annemie, Teamleader
Dreambaby Lochristi

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Lochristi shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Lochristi

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Lochristi helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Lochristi

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio Oostakker, Destelbergen en Lochristi? We verwelkomen je graag in Dreambaby Lochristi! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Lochristi kan je altijd rekenen op een scherpe prijs.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Oostakker, Destelbergen, Lochristi maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou