Welkom in onze babywinkel in Meslin-l'Évêque

Adres

Chaussée de Bruxelles 335
7822 Meslin-l'Évêque

Telefoon

068 65 96 76

E-mailadres

meslin@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak
 

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo, ik ben Merydee en welkom in Dreambaby Meslin-l'Évêque. Mijn team en ik kijken er naar uit om je te ontmoeten en om je met de glimlach bij te staan! Ouder worden is een leerproces en wij staan klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Tot binnenkort!

Merydee, Teamleader
Dreambaby Meslin-l'Évêque

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Meslin-l'Évêque shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Meslin-l'Évêque

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Meslin-l'Évêque helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Meslin-l'Evêque

Welkom in Dreambaby Meslin-l'Evêque, jouw babyspeciaalzaak in regio Aat, Ghislenghien en Meslin-l'Evêque. Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Meslin-l'Evêque shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs, natuurlijk.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Aat, Ghislenghien, Meslin-l'Evêque maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou