Welkom in onze babywinkel in Mol

Adres

Molderdijk 65-71
2400 Mol (Antwerpen)

Telefoon

014/88.39.87

E-mailadres

mol@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak

 

Openings­uren

maandag

10:00 - 19:00

dinsdag

10:00 - 19:00

woensdag

10:00 - 19:00

donderdag

10:00 - 19:00

vrijdag

10:00 - 19:00

zaterdag

09:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo ik ben Jolien, teamleader van Dreambaby Mol. Ik ben mama van 2 kindjes, Arthur en Rosanne. Dankzij deze 2 deugnieten besef ik dat de behoeftes voor elk kind en elke ouder zeer verschillend zijn. Daarom sta ik en mijn team elke dag opnieuw weer klaar om (toekomstige) ouders bij te staan in het maken van hun juiste keuze. Wij heten u alvast welkom in Dreambaby Mol!

Jolien, Teamleader
Dreambaby Mol

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Mol shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Mol

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Mol helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Mol

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio  Geel, Lommel en Mol? We verwelkomen je graag in Dreambaby Mol! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Mol kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst bij Dreambaby Mol

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij Dreambaby Mol kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Geel, Lommel en Mol maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou