Welkom in onze babywinkel in Roeselare

Adres

Beversesteenweg 202
8800 Roeselare

Telefoon

051 24 72 02

E-mailadres

roeselare@dreambaby.be

Openings­uren

maandag

10:00 - 19:00

dinsdag

10:00 - 19:00

woensdag

10:00 - 19:00

donderdag

10:00 - 19:00

vrijdag

10:00 - 19:00

zaterdag

09:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo! Ik ben Shana, teamleader van Dreambaby Roeselare én trotse mama van Georges. Kersvers baby- en oudergeluk is mijn drijfveer! Met mijn team streef ik ernaar om samen op zoek te gaan naar jouw juiste keuze. Ik kijk er alvast naar uit om je te verwelkomen in onze winkel!

Shana, Teamleader
Dreambaby Roeselare

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Roeselare shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Roeselare

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Roeselare helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Roeselare

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio Roeselare, Ieper en Tielt? We verwelkomen je graag in Dreambaby Roeselare! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Roeselare kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst bij Dreambaby Roeselare

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij Dreambaby Roeselare kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Roeselare maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou