Welkom in onze babywinkel in Doornik

Adres

Chaussée De Bruxelles 376
7500 Doornik

Telefoon

069 23 58 50

E-mailadres

tournai@dreambaby.be

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo! Ik ben Laetitia, teamleader van Dreambaby Doornik. Mijn team en ik heten je van harte welkom in onze winkel. Ons doel is je te begeleiden met onze beste service en advies om de komst van je baby'tje in alle rust perfect voor te bereiden.

Laetitia, Teamleader
Dreambaby Doornik

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Doornik shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Doornik

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Doornik helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Doornik

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio  Moeskroen en Doornik? We verwelkomen je graag in Dreambaby Doornik! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Doornik kan je altijd rekenen op een scherpe prijs.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Moeskroen en Doornik maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou