Welkom in onze babywinkel in Zaventem

Adres

Leuvensesteenweg 15
1932 Zaventem

Telefoon

02 569 04 59

E-mailadres

zaventem@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak

 

Openings­uren

maandag

10:00 - 18:30

dinsdag

10:00 - 18:30

woensdag

10:00 - 18:30

donderdag

10:00 - 18:30

vrijdag

10:00 - 18:30

zaterdag

10:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo! Ik ben Vanessa, teamleader van Dreambaby Zaventem en trotse mama van 5 kindjes. Ik weet dus hoe belangrijk het is de juiste informatie te krijgen. Samen met mijn team staan we elke dag paraat om (toekomstige) mama's en papa's te verwelkomen en de nodige service te bieden.

Vanessa, Teamleader
Dreambaby Zaventem

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Zaventem shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Zaventem

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Zaventem helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Zaventem

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio  Zaventem? We verwelkomen je graag in Dreambaby Zaventem! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Zaventem kan je altijd rekenen op een scherpe prijs.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Zaventem maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou