Zwangerschapskledij

               
Artikelen (  1 - 47 van 50 )
:

Zalig zwanger met Dreambaby

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Waar kan ik mooie zwangerschapskledij kopen?

Voor trendy en betaalbare zwangerschapskleding kan je terecht in het merendeel van de Dreambaby-winkels (Antwerpen (Lier), Mechelen, Merksem, Turnhout, Wilrijk, Dilbeek, Halle, Tienen, Denderleeuw, Lochristi, Brugge, Oostende, Namen, Waterloo, Charleroi, Doornik, Jemappes en Herstal). Dreambaby verkoopt volgende zwangerschapskledijmerken: Noppies, C&A en Mamalicious. In de rekken met ondergoed vind je verder ook Carriwell, Anita, Medela en Cache Coeur. Wil je je zwangerschapskledij online kopen? In de Dreambaby-webshop zijn zwangerschapsslips, zwangerschapsbeha’s en steunbanden te koop. Voor andere zwangerschapskledij (jurken, broeken, enz.) kan je enkel in de winkel terecht. Daar kan je de kledij op het gemak eens passen en advies vragen aan onze winkelmedewerkers.

Hoe moet je zwangerschapskledij kiezen?

Natuurlijk wil je er zo elegant en trendy mogelijk uitzien in je zwangerschapskledij. Toch mag je niet vergeten dat ook comfort en soepelheid van groot belang zijn. Hou er rekening mee dat de comfortabelste kledij vervaardigd is uit soepele stoffen die met je buik kunnen meegroeien. Veel pronkplezier met je kleine buikje!

Welke zwangerschapskledij heb je nodig?

Gedurende 9 maanden heb je outfits nodig voor allerlei soorten gelegenheden. Voorzie daarom enkele basisstukken die je gemakkelijk kan combineren, zoals een loszitten zwangerschapskleed, een lichte en donkere broek, mooie T-shirts en/of topjes en een jasje. Zwangerschapsjumpsuits zijn ook super trendy! Draag je tijdens de laatste weken liever geen jeansbroek? Trek dan een rok of elastische broek aan. Of ga voor een comfortabele outfit om in de zetel te zitten. Denk eraan dat je kledij nodig hebt voor verschillende seizoenen. T-shirts of kleedjes met driekwart mouwen zijn altijd handig! In de zomer kan je trouwens perfect lange kleedjes dragen in een luchtige stof. Heb je vaak last van rugpijn (een veel voorkomende kwaal bij toekomstige mama’s), dan kan een goede steunband de nodige ondersteuning bieden. Aarzel niet om in de winkel advies te vragen aan onze medewerkers: ze helpen je graag verder! Voor ernstige medische klachten kan je best contact opnemen met een dokter.

Wanneer moet je zwangerschapskledij kopen?

Vraag je je af wanneer je zwangerschapskledij moet aandoen bij je 1ste, 2de of zoveelste kindje? Je vrienden en kennissen merken misschien nog niet op dat je zwanger bent, maar jij kan het vaak al voelen. Wordt je favoriete broek wat te smal of te strak? Dan is het tijd om een zwangerschapsbroek te kopen. Dankzij z’n speciale vorm zit hij veel beter dan een gewone broek tijdens je zwangerschap. Dreambaby verkoopt meerdere modellen, voor verschillende lichamen en smaken! Wat betreft je ondergoed, is het eigenlijk hetzelfde verhaal. Zodra je voelt dat je ondergoed strakker begint te worden en de lingerie sporen in je huid nalaat of je boezem niet meer voldoende ondersteunt, dan is het tijd om te veranderen.

Is zwangerschapskledij nodig?

Niet zolang jij je comfortabel voelt in je gewone kledij. Maar blijf je te lang rondlopen in je gewone kleren, dan loop je het risico dat je kleren gaan vervormen en je lichaam nodeloos pijn te verduren krijgt. Heb je vaak last van rugpijn (zoals vele toekomstige moeders), dan kan een degelijke steunband soelaas bieden. Onze winkelmedewerkers helpen je graag bij je keuze! Bij ernstige rugklachten neem je best eerst contact op met een arts.