Baby op komst? Tijd voor een geboortelijst!

Binnenkort word je de gelukkige mama of papa van een kersverse kleine spruit. Ben je goed voorbereid? Met een geboortelijst ben je zeker dat je niets vergeet. Zet er gewoon alle artikelen op die je nodig hebt. Dat is handig voor jou én voor je familie en vrienden, die een geschikt cadeautje kunnen uitkiezen van de lijst.
Baby op komst? Tijd voor een geboortelijst! 2024-03-19 15:00:34.144639

Waarom heb ik eigenlijk een geboortelijst nodig?

Om de komst van de baby voor te bereiden, moet er heel wat gebeuren. Administratieve rompslomp, medische consultaties, geboortekaartjes laten drukken, renovaties in de babykamer, etc. En je hebt heel wat nieuwe spullen nodig. Een wiegje, een park, een autostoeltje, een kinderwagen, flesjes, kleren … Met een goed gevulde geboortelijst ben je helemaal voorbereid! En je familie en vrienden vinden meteen een geschikt cadeau dat jij nodig hebt en past binnen hun budget. 

Bovendien is een geboortelijst opstellen de ideale kans om vooruit te blikken naar je nieuwe leven met je baby!

Het extraatje van Dreambaby: bij ons krijg je een heleboel voordelen boven op je lijst!

Wanneer en hoe leg ik mijn lijst?

Probeer je lijst minstens 3 maanden voor de geboorte te leggen. Bij een eerste kindje raden wij je aan om naar de winkel te komen, zo kan je de artikelen rustig bekijken en op je lijst zetten. Dat vraagt wat tijd, dus kies een rustig moment en wacht niet tot de laatste weken van je zwangerschap. Voor een tweede kindje weet je vaak al wat je wil, en kan je makkelijk je lijst online leggen.

De extraatjes van Dreambaby:

  • Je kan je geboortelijst al leggen vanaf je eerste maanden zwangerschap.
  • Je geboortelijst is altijd online beschikbaar, ook als je ze in de winkel hebt gelegd. Zo kan je op elk moment artikelen toevoegen of verwijderen, behalve babykleertjes of babyartikelen die we speciaal voor jou besteld hebben. Die kan je niet meer verwijderen wanneer je lijst is gepubliceerd. Ook vrienden en familie kunnen online hun cadeautje uitkiezen.

Welke artikelen kies ik?

Het voordeel van een geboortelijst is dat je er een enorme hoeveelheid artikelen op kan zetten. Belangrijke artikelen zoals de babykamer, kinderwagen, badje, kledij … die je zeker op tijd wil hebben, koop je beter meteen zelf.

De extraatjes van Dreambaby:

  • Je kan je favoriete artikelen op de lijst aanduiden. Zo zien je vrienden en familie welke artikelen je het meeste nodig hebt.
  • Artikelen van € 50 of meer kan je opsplitsen in aankoopschijven van € 25 of meer. Zo kunnen je vrienden en familie samenleggen voor grote artikelen.
  • Ook de artikelen die je zelf koopt, staan op je lijst. Wat je daarvoor betaald hebt, wordt dus meegeteld voor de 10 % korting die je krijgt op je totaalbedrag bij het afsluiten van je lijst.

Deel dit artikel