Solden tot -50 %! Nog meer keuze in de winkels!

Onze top 10 cadeaus voor (toekomstige) mama's

Onze mama’s verdienen elke dag bakken liefde en op sommige dagen, zoals haar verjaardag of Moederdag, nog eens een leuk extraatje erbovenop. Wil je graag een (toekomstige) mama in de bloemetjes zetten met verwennerij of een cadeau met een persoonlijke toets? Check hier onze top 10 cadeau-ideeën!
Onze top 10 cadeaus voor (toekomstige) mama's 2024-03-14 09:01:00.880773

Een hippe (verzorgings)tas

Een verzorgingstas is onmisbaar voor elke mommy (to be). Een handige rugzak of grote Mommy bag: van kraamafdeling tot wandeling in het bos … Waar mama gaat, gaat de verzorgingstas mee.

verzorgingstas

Een leuk juweel 

Met een mooi juweel laat je elke (toekomstige) mama stralen. Ga voor een typisch zwangerschapsjuweel, zoals een halsketting met een zwangerschapsbelletje, of kies voor een meer traditioneel juweel, zoals bijvoorbeeld een armband.

Geschenkset met verzorgingsproducten

Een zwangerschap kan stresserend en overweldigend zijn. Leg de (toekomstige) mama daarom extra in de watten met een geschenkset vol natuurlijke verzorgingsproducten. Ideaal om te ontspannen!

Cadeaubon van Colruyt Group Academy

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras mama met een cadeaubon voor een workshop bij Colruyt Group Academy. Je vindt er heel wat interessante workshops voor (toekomstige) ouders. Ontmoet andere ouders, krijg advies, leer bij en geniet!

Een weekendje weg

Trek er enkele dagen op uit, met 2 of met het hele gezin. Even herbronnen in de natuur, gezellig op citytrip of genieten van waterpret in Center Parcs: hier zal mama zeker niets op tegen hebben.

Gipsafdruk voor mama of baby

Geef een tastbare herinnering aan de babyperiode of zwangerschap cadeau! Met een gipsafdrukset voor baby maak je makkelijk een afdruk van baby’s kleine handjes of voetjes. Of kies voor een gipsafdrukset om de zwangere buik te vereeuwigen. Een mooie herinnering voor later!

Een zelfgemaakt cadeautje

Het meest persoonlijke cadeau is er natuurlijk één dat zelfgemaakt is. Versier spullen die mama dagelijks gebruikt met de mooiste knutselwerkjes. Maak bijvoorbeeld zelf een fotokader en zet er een leuke gezinsfoto in of versier de bloempot van mama’s favoriete plant.

Memory box 

Na enkele maanden heeft mama ongetwijfeld al talloze souvenirs en herinneringen aan haar baby verzameld. Eerste schoentjes, eerste fopspeen, eerste haartjes … In een memory box kan ze alle mooie herinneringen eenzelfde plaats geven.

Memory box

Een gepersonaliseerd fotocadeau

Een cadeau is zoveel leuker met een persoonlijke toets. En de mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos! Bij Tadaaz bijvoorbeeld kan je kiezen tussen personalisatie met een eigen ontwerp of foto, of je kan sommige artikelen ook laten graveren met de naam van je kindje.

Een fotoshoot

Laat de mooiste momenten vastleggen met een fotoshoot bij PhotoInTheBox. Foto’s van mama’s bolle buik, de kindjes of van jullie gezin zijn ongetwijfeld een leuke tastbare herinnering voor later.

Shop meer originele cadeaus

Populaire artikelen

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Deel dit artikel