Plooibuggy’s: getest en goedgekeurd!

Moet het nog gezegd? Plooibuggy’s zijn handig. Ze zijn makkelijk in gebruik, lekker compact en toch degelijk en comfortabel. Wij selecteerden vier toppers en stuurden enkele mama’s en een papa samen met hun kleintjes op pad voor een test.
Plooibuggy’s: getest en goedgekeurd! 2024-03-29 14:33:06.043428

Chicco Liteway 4, getest door Sofie (31) en Alice (19 maanden)

Sofie heeft drie kinderen. Een uitstap met haar gezin is dus meteen een hele verhuis. Sofie: “Deze buggy gaat vlot open en dicht en eenmaal dichtgeklapt neemt hij weinig plaats in de autokoffer. De rugleuning heeft verschillende standen, dus je kan je kindje helemaal plat leggen. En die rugleuning kan je eenvoudig regelen, zelfs als je kind al in de buggy zit.” Ook heel handig: het uitschuifbare zonnescherm. Geen gepruts met een parasol, en toch zit je kindje mooi uit de zon.

De 3 grootste troeven:

  • Rugleuning verstelbaar met slechts één hand
  • Heel compact: 30 x 30 cm opgeplooid & lichtgewicht: 7,5 kg
  • Met handig, uitschuifbaar zonnescherm


Kinderkraft Nubi 2, getest door Pauline (29) en Georges (24 maanden)

Pauline heeft één kindje. Ze was vooral op zoek naar een buggy met een goede prijs/kwaliteitverhouding en kwam zo uit bij de Nubi 2 van Kinderkraft. Pauline: “Deze buggy is makkelijk opvouwbaar tot een compact en op zichzelf staand pakket. Hij mag zelfs mee als handbagage in het vliegtuig. De schokabsorberende wielen en vering in het frame zorgen ervoor dat de buggy ook ideaal is voor oneffen terreinen. Perfect voor een wandeling in het bos met mijn zoontje!”

De 3 grootste troeven:

  • Bestuur- en opvouwbaar met slechts één hand
  • Mag mee in de handbagage van het vliegtuig
  • Schokabsorberende PU-wielen & vering in het frame


EasyWalker Jackey 2, getest door Jonas (35) en Febe (8 maanden)

Jonas heeft twee kinderen en was op zoek naar een compacte buggy die hij al vanaf de geboorte kon gebruiken. Zo kwam hij uit bij de Jackey 2 van EasyWalker. Jonas: “Ik kon deze buggy meteen vanaf de geboorte van mijn dochtertje gebruiken doordat hij compatibel is (dankzij de adapters) met onze draagbare autostoel. Bovendien is de buggy zeer makkelijk op te plooien, met slechts één druk op de knop vouwt hij op tot een supercompact en ultralicht pakket dat zelfs mee als handbagage op het vliegtuig mag. Ook fijn dat deze buggy gemaakt werd uit gerecycleerde petflessen, waardoor ik ook nog eens een duurzame keuze heb gemaakt!”

De 3 grootste troeven:

  • Compatibel met draagbare autostoelen van Maxi-Cosi en Cybex: te gebruiken vanaf de geboorte
  • Automatisch vouwsysteem: met slechts één druk op de knop vouwt hij op tot een compact, licht & op zichzelf staand pakket
  • Gemaakt uit gerecycleerde petflessen: duurzaam ontwerp


Topmark Little Dutch Comfort, getest door Ann-Sophie (28) en Lucas (18 maanden)

Ann-Sophie heeft twee kindjes en was op zoek naar een trendy, compacte buggy voor haar oudste kindje. Zo kwam ze uit bij de Little Dutch Comfort-buggy van Topmark. Ann-Sophie: “We hebben twee kindjes met weinig leeftijdsverschil en waren op zoek naar een compacte buggy die we makkelijk konden meenemen samen met de wandelwagen. Deze buggy is hiervoor perfect doordat hij zo compact en licht is. De meegeleverde draagtas maakt het trouwens nog praktischer om hem mee te nemen. Ons zoontje geniet bovendien van alle comfort dankzij de rugleuning die verstelbaar is in 4 standen, waaronder een slaapstand. Handig voor dutjes onderweg!”

De 3 grootste troeven:

  • Rugleuning verstelbaar in 4 ligstanden met slechts één hand
  • Lichtgewicht: 7,6 kg & compact opvouwbaar tot een op zichzelf staand pakket
  • Inclusief draagtas: makkelijk om mee te nemen



De favorieten van de ouders: 

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Deel dit artikel