Dreambaby krijgt een nieuwe eigenaar

We willen graag het nieuws delen dat het Belgische familiebedrijf Supra Bazar de nieuwe eigenaar van Dreambaby wordt. Supra Bazar heeft veel kennis van de babymarkt met 5 familiewinkels in West- en Oost-Vlaanderen, en de hippe family concept stores aan de Belgische kust: Kabine.  


We zijn blij dat we samen met onze nieuwe partner verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor Dreambaby. Voor jou als klant verandert er niets. We blijven met dezelfde medewerkers in onze 27 winkels klaar staan om jou een fijne start te geven. 

Voor jou als klant verandert er niets.  Dreambaby wordt integraal overgenomen, met behoud van alle winkels, medewerkers, aanbod, voordelen, services en manier van werken.

Alle 27 Dreambaby-winkels blijven gewoon open en alle vertrouwde medewerkers blijven gewoon aan boord. Er verandert dus niets voor jou als Dreambaby-klant.

Nee hoor, je hoeft niets te doen. Onze geboortelijstservice en alle voordelen blijven gewoon hetzelfde. Er verandert niets voor jou als Dreambaby-klant

Nee hoor, alles blijft gewoon hetzelfde. We behouden ook gewoon onze merknaam Dreambaby.

Ja hoor, deze blijft gewoon geldig. Dreambaby wordt in zijn geheel overgenomen dus alles blijft gewoon doorlopen. Je kunt de cadeaubon gewoon gebruiken tot de datum die op de bon staat.

Ga ik nu nog korting krijgen met Xtra?

Ja hoor alles van Xtra loopt gewoon door. Waardebonnen en kortingen blijven gewoon geldig. Door de overname verandert er niets voor jou als Dreambaby-klant